tipus d'allotjament

disponibilitat

Eivissa, Ibiza


La ciutat d'Eivissa és la capital de l'illa d'Eivissa, seu del Consell Insular d'Eivissa i Formentera. Hi viuen actualment quasi 40.000 persones i a la seua àrea d'influència es troben tres zones de platja de renom: ses Figueretes, Talamanca i la Platja d'en Bossa.

Aquí trobarà la millor oferta d'Hotel a Eivissa

El port de la ciutat d'Eivissa, ubicat en una badia natural, és el seu principal accés per mar; es desembarca a la Marina, antic barri de pescadors i mariners, constitueix avui la primera zona comercial i d'oci d'Eivissa. Després la posta de sol, els seus carrers s'omplen amb personatges de l'ambient nocturn, que surten a prendre una copa o simplement a passejar i deixar-se veure.

A la ciutat d'Eivissa podeu gaudir de concerts a l'aire lliure, amb un prestigiós festival de jazz, passejar per la ciutat muradada —declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco—, veure teatre...

Llocs de gran interès cultural són la necròpolis púnica del Puig des Molins —amb els seus més de 50.000 m² és la més gran del món— i el Museu Arqueològic d'Eivissa.

Com tothom sap, el clima d'Eivissa a l'estiu és immillorable; també durant l'hivern gaduim de 6 hores diàries de sol i les temperatures oscil·lan entre els 20°C de màxima i els 7°C de mínima.

¡Benvingut a la ciutat d'Eivissa!

UNICEF hoteles amigos

Promou:

Web oficial de reserves on-line de la Federació Hotelera d'Eivissa

Cofinança:

Govern de les Illes BalearsInnovation Relay Center

Col·labora:

Consell Insular d'Eivissa i FormenteraINESTUR

Desenvolupat:

IBIT AvantHotel