tipus d'allotjament

disponibilitat

Sant Antoni, Ibiza


Sant Antoni es troba a l'oest de l'illa, amb unes magnífiques postes de sol; limita al nord amb la cadena muntanyosa des Amunts mentre que pel sud limita a la pròpia badia, amb la seua important zona comercial, turística i esportiva.

Aquí trobarà la millor oferta d'Hotel a Sant Antoni

Sant Antoni de Portmany, del llatí Portus Magnus, és el major port natural de l'illa. És el primer centre turístic, per la qual cosa està molt ben comunicat, tant per mar com per terra, amb les platges més belles i populars d'Eivissa.

Al municipi de Sant Antoni podeu trobar-hi poblacions com Sant Rafel, l'única població nomenada zona de interès artesanal, en la qual el visitant pot trobar peces úniques de ceràmica a múltiples botigues especialitzades.

Si ens visitau entre gener i febrer, Santa Agnès de Corona ofereix, amb els seus ametllers en flor, un dels espectacles més impressionants de la naturalesa: l'anunci de la primavera.

Sant Mateu està envoltat per les vinyes que permeten elaborar el valorat vi pagès: un vi negre amb molt de cos.

Sant Antoni és una zona de l'illa d'Eivissa que com a visitant no us heu de perdre; el seu nucli urbà és una de les zones més transitades tant de dia com a la nit.

UNICEF hoteles amigos

Promou:

Web oficial de reserves on-line de la Federació Hotelera d'Eivissa

Cofinança:

Govern de les Illes BalearsInnovation Relay Center

Col·labora:

Consell Insular d'Eivissa i FormenteraINESTUR

Desenvolupat:

IBIT AvantHotel