tipus d'allotjament

disponibilitat

Sant Josep, Ibiza


Sant Josep de sa Talaia, al sud de l'illa d'Eivissa dista 15 Km de la ciutat d'Eivissa i només 9 Km de Sant Antoni de Portmany. Al llarg dels seus 80 Km de costa trobareu fantàstiques platges i cales de merescuda fama mundial, com les platges de Comte, cala Bassa i cala Vedella.

Aquí trobarà la millor oferta d'Hotel a Sant Josep

El seu interior ofereix un frondós camp amb abundància de pins, savines, figueres i garrovers que, juntament amb la típica construcció eivissenca emblanquinada, proporcionen al visitant un meravellós paisatge rural. La temperatura mitjana a Sant Josep és de 22°C de màxim i 14°C de mínima; ideal per gaudir de la platja i realitzar excursions a peu o en bicicleta.

Podeu visitar l'assentament rural punicoromà de ses Païsses de Cala d'Hort i el poblat fenici de sa Caleta. En el litoral, són de gran interès les torres de defensa, com la torre de ses Portes i la torre de Comte, coneguda també com torre d'en Rovira dels segles XVII i XVIII, construïdes per avisar de les invasions pirates per mar. Esglésies com les de Sant Jordi de ses Salines, Sant Josep de sa Talaia, Sant Agustí des Vedrà, Sant Francesc de s'Estany i sa Revista, d'entre el segle XVI i el XVIII, són llocs molt visitats pel seu original disseny, reflex de l'arquitectura tradicional.

Mereix especial menció la platja de ses Salines de Sant Josep, lloc de descans de top-models internacionals, famosos i personalitats de tots els àmbits.

A Sant Josep, com a la resta de l'illa, el ball típic és anomenat ball pagès: la dansa en ella mateixa, els vestits i les joies amb què s'adornen les balladores són un autèntic espectacle per a l'observador. També s'ha de destacar la insuperable gastronomia pròpia, basada fonamentalment en arrossos i guisats amb peix de roca de la zona, a més de la seva exquisida rebosteria.

UNICEF hoteles amigos

Promou:

Web oficial de reserves on-line de la Federació Hotelera d'Eivissa

Cofinança:

Govern de les Illes BalearsInnovation Relay Center

Col·labora:

Consell Insular d'Eivissa i FormenteraINESTUR

Desenvolupat:

IBIT AvantHotel