tipus d'allotjament

disponibilitat

Santa EulÓria, Ibiza


Situada a l'est d'Eivissa, Santa EulÓria destaca per tenir l'˙nic riu de totes les illes PitiŘses. Durant les vostres vacances, a Santa EulÓria trobareu bellesa, tranquilĚlitat, llum i tradiciˇ.

AquÝ trobarÓ la millor oferta d'Hotel a Santa EulÓria

AquÝ trobareu moltes platges i cales conegudes a tot el mˇn: es Canar, cala Llonga, la platja des Figueral, s'Aigua Blanca, es Pou des Lleˇ, cala de Boix, cala Mastella, cala Nova, cala Llenya, cala Martina, s'Argamassa, cala Pada, platja des Niu Blau, platja de Santa EulÓria, platja de s'Estanyol i es Calˇ de s'Alga.

El municipi de Santa EulÓria des Riu agrupa cinc parr˛quies: Santa EulÓria, Sant Carles de Peralta, Santa Gertrudis de Fruitera, Mare de de DÚu de Jes˙s i el Puig d'en Valls, i les primeras cases de Santa EulÓria daten de final del segle XVIII; el primer nucli urbÓ s'edificÓ devora el temple, al Puig de Missa, devora es Molins, molins fariners que, moguts per l'aigua del riu, varen ser de vital importÓncia fins al segle XVIII.

El Puig de Missa Ús el mÚs important conjunt arquitect˛nic i patrimonial de Santa EulÓria des Riu i rep aquest nom per estar l'esglÚsia fortificada, del segle XVI, al punt mÚs alt d'aquest puget de 52 m de altura que domina la fŔrtil comarca travessada pel riu.

La parr˛quia de Sant Carles, a la part mÚs oriental, compta amb bellÝssims indrets interiors i litorals, destacant la seva esglÚsia, al mig del nucli urbÓ.

Santa Gertrudis, situada entre Eivissa i Santa EulÓria, Ús un poble d'interior, en el qual podeu passar una agradable tarda de compres i gaudir dels seus restaurants o visitar la seua esglÚsia. El visitant comprovarÓ que conserva la campana original, amb la seua coa de truita, feta de fusta, per a un perfecte equilibri del seu ventament.

UNICEF hoteles amigos

Promou:

Web oficial de reserves on-line de la Federaciˇ Hotelera d'Eivissa

Cofinanša:

Govern de les Illes BalearsInnovation Relay Center

ColĚlabora:

Consell Insular d'Eivissa i FormenteraINESTUR

Desenvolupat:

IBIT AvantHotel